Image1

Projecten

Ervaringen laten zien waar ik voor sta als verander- en projectmanager. Een opsomming van de verandertrajecten die ik heb uitgevoerd toont wat ik heb gedaan. Een aantal mensen zeggen hoe ik in die verandertrajecten te werk ben gegaan (te zien op Linkedin).

Rol: Project- en programmamanager.

Programmamanager voor de modernisering van de digitale toegang voor bedrijven die zaken doen met de RDW. Projectmanager voor de modernisering van informatieverstrekking van de RDW.

 

Lees verder

Project-image
Projectmanager 'Duurzaam met Stroom' bij apotheker.

Het nodige met het nuttige combineren; bedrijfscontinuiteit van een fabrieksmatig productieproces combineren met duurzame voorzieningen. Verantwoordelijk voor het inrichten van een meetprogramma voor base- en piekbelastingen in de stroomhuishouding. Het meetprogramma is input voor te neme...

 

Lees verder

Rol: Adviseur organisatie-inrichting.

Advisering bij een snel groeiend bedrijf in kunstmatige intelligentie over hoe de organisatie, communicatie en leiderschap in te richten bij een doorlopende groei; de scale-up van deze organisatie. 

 

Lees verder

Project-image
Rol: Projectmanager.

Diverse projecten, gericht op het beter inrichten van organisatie, proces en ICT, (be-)geleid: 

  • Projectleider voor ontwerp en implementatie van een nieuwe systematiek van portfoliomanagement voor de totale taken van de Provincie,
  • Implementatie van Asset M...

     

    Lees verder

Project-image
Rol: Adviseur organisatie ICT.

Onderzoek gedaan naar een optimale inrichting van de IT-functie van de kleinste universiteit van Nederland.

 

Lees verder

Project-image
Rol: Programmamanager.

Verantwoordelijk voor de projectteams (50 FTE) die migratieprogrammatuur maakten en de migratie uitvoerden van betaal- en spaarproducten van klanten naar de Rabobank. Daarnaast verantwoordelijk voor de afbouw van de afdelingen Betalen & Sparen en Financieren.

 

Lees verder

Project-image
Chief Operations Officer.

Veranderingen en projecten: integratie van ICT en bedrijfsvoering over de verschillende vestigingen, organisatietransitie naar autonome vestigingen met duaal leiderschap.

 

Lees verder

Project-image
Unit Manager Centrale Productie Unit CJIB.

Verantwoordelijk voor de tijdige, correcte inning en incasso van diverse soorten boetes. Met 375 enthousiaste en betrokken medewerkers werden miljoenen boetes geincasseerd, mensen te woord gestaan en, indien nodig, mensen aangemaand (eventueel met deurwaarders). 

 ...

 

Lees verder

Project-image
Afdelingsmanager System Development CJIB.

Veranderingen en projecten: uitbreiding van de afdeling van 50 naar 80 medewerkers, reductie van de kosten van externe inhuur met 20%, verandering doorgevoerd naar multidisciplinaire ontwikkelteams, verantwoordelijk voor de professionalisering van systeemontwikkeling.

 

Lees verder

Project-image
Rol: Business Consultant.

In de rol van business consultant, projectleider, testleider, teammanager, informatieanalist gewerkt in veranderprojecten:

  • in de zorg: AWBZ (wachtlijstregistratie) en zorgverzekeraars,
  • bij justitie,
  • in het bank- en verzekeringswezen.

 

Lees verder

Project-image