Unit Manager Centrale Productie Unit CJIB.

Verantwoordelijk voor de tijdige, correcte inning en incasso van diverse soorten boetes. Met 375 enthousiaste en betrokken medewerkers werden miljoenen boetes geincasseerd, mensen te woord gestaan en, indien nodig, mensen aangemaand (eventueel met deurwaarders). 

 

Veranderingen en projecten: organisatieverandering doorgevoerd van afdelingen naar resultaatverantwoordelijke teams, minder management, realiseren van een productieorganisatie met een flexibele schil van 20%. Implementatie van het Nieuwe Werken. Nieuwe dienstverlening en klanten. Procesoptimalisatie middels Lean en 6Sigma.Referenties:

In de 7,5 jaar dat ik met Pieter heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een zeer enthousiast en bevlogen manager met visie, humor, daadkracht, kennis van organisaties en een breed netwerk.

S. (Bas) van der Meulen MBA
Programma Manager bij DICTU

Pieter is een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die zich als manager sterk heeft ontwikkeld. Met zijn brede interesse en visie weet hij, door zijn persoonlijkheid, mensen in beweging te krijgen en te prikkelen tot daden. Ik heb Pieter als een professionele en prettige collega leren kennen, die ook van een geintje houdt.

Edwin Miedema
Teammanager ICT at Actium Assen

Image